Blogový článok

Školenie Orava Hair Days 2022

V dňoch 3. - 4. apríla 2022 sme si spolu s viac ako stovkou účastníkov užili atmosféru podujatia Orava Hair Days 2022, na ktorej sme prezentovali našu nosnú značku ASP Luxury Haircare. Po dvojročnej prestávke, ktorá bola vynútená pandémiou, sme sa opäť stretli v jedinečnom prostredí Oravského Hája v Brezovici.

Podujatie s profesionálnou značkou ASP Luxury Haircare

Filozofia ASP Luxury Haircare Slovakia znie: “Našou filozofiou je využiť znalosti, inováciu a technológiu na vytvorenie dokonalých, bezpečných, pokrokových a špičkových produktov, aby sme vás inšpirovali a podnietili kreativitu vo vašich salónoch.” 

Jednou z osvedčených ciest, ako túto víziu dosiahnuť, je aj vzdelávanie. Práve preto sme už po dvanástykrát zorganizovali relaxačno-vzdelávacie podujatie s profesionálnou značkou ASP Luxury Haircare, ktorá reprezentuje svetové produkty zrodené v Británii. 

Výnimočné prostredie Oravského Hája v Brezovici opäť nesklamalo. V tomto luxusnom rezorte sme privítali nielen našich stálych klientov, ale aj nových zákazníkov, ktorí ešte atmosféru našich školení nezažili. Veríme, že práve pre nich to bola skvelá príležitosť, ako sa zaradiť k veľkej skupine spokojných klientov našej spoločnosti. Po dvoch školiacich dňoch boli účastníkom odovzdané certifikáty o absolvovaní. 

Náš tip: Pozrite si aj fotogalériu z podujatia

Spätná väzba od účastníkov školenia hovorí jednoznačne: išlo o jedinečnú príležitosť, ako poznať jedinečnosť, profesionalitu a veľmi vysokú úroveň anglických školiteľov ASP Luxury Haircare. Tí na školenie priniesli veľa nových poznatkov, trendov a inšpirácií. 

Srdečne ďakujeme všetkým zúčastneným za aktívnu spoluprácu na podujatí a budeme sa na vás tešiť aj nabudúce!

4 apríla, 2022
Naspäť na všetky články

© Copyright Hair & Salon s' s.r.o. 2022. All rights reserved.

crossmenu